Google časti: Equalizer FX.Pro i Evolve Wallpaper

Za danas smo pripremili dvije aplikacije koje su besplatne za preuzimanje. Pošto je vikend službeno započeo imati ćete se čime pozabaviti.
Prva aplikacija koja se trenutno nudi je aplikacija koju bi trebali isprobati svi ljubitelji glazbe te oni koji vole ugladiti zvuk po žellji. Equalizer FX.Pro kao što i sam naziv kaže je ekvilajzer koji "bi trebao" poboljšati kvalitetu zvuka. Iako do sada nisam naišao na neku aplikaciju koja dobro odrađuje posao pošto sam vrlo kritičan što se tiče zvuka, ovo je prva aplikacija koja se plaća pa se nadam da će zadovoljiti uvjetima. Equalizer tako nudi filtere za mjenjanje frekvencije zvuka, ima bass booster, nudi vizualizacije, pojačivač zvuka te 12 različitih već namještenih postavki za različitu vrstu glazbe. Aplikacija se inače nudi po cijeni od 15 kuna a oni najbrži imaju mogućnost preuzimanja potpuno besplatno.

Preuzmi EqualizerFX. Pro

 
Druga aplikacija koja se nudi je Evolve Wallpaper, aplikacija sa kvalitetnim pozadinskim slikama. Za sada nudi oko 150 pozadina​ te se neprestano nadopunjuje. Aplikacija će biti zanimljiva posebno vlasnicima uređaja sa visikom rezolucijom pošto su sve pozadine u 3k rezoluciji. Za sada je aplikacija vrlo dobro ocijenjena te kao i same pozadine, meni je u materijalnom dizajnu. Inače njena cijena nije visoka, moguće ju je kupiti za 7 kuna, trenutno je njeno preuzimanje potpuno besplatno.
Koje su vaše omiljene aplikacije? Ostavite svoj komentar ispod članka ili na našim facebook stranicama, ili nam se pridruzite u raspavi na našem forumu.

Preuzmi Evolve Wallpapers


Comments

Popular posts from this blog

Koja je razlika između Galaxya S8 i Huaweija P10?

Ovako će izgledati 4D VR!!